Om meg

I 1973 måtte jeg amputere begge beina etter en fatal ulykke, og fikk den gangen anledningen til å ta et valg – sitte der, eller ta den store utfordringen! Hør HELE historien i detalj rundt ulykka,noe som får de fleste til å se hverdagen i fra nye øyne. Med en god dose selvironi flyttes eget fokus fort bort til å fokusere på det positive i hverdagen.

Det dukka opp flere fordeler enn ulemper ved å leve livet uten bein. Jeg flytte fokus fra det negative til det positive som oppsto ved min endringen. I hverdagen til folk flest på jobb ved en større strategiforanding er det ofte farlig å tenke nytt,nettopp fordi man er ute med piggene og må bruke ekstra energi på å endre sine gamle gode hverdagsrutiner.

Jeg gir treningstips på hvordan hjernen på folk flest faktisk på en enkel måte klarer fort og omstrukturere sine tanker ved endring

Når jeg i dag ser tilbake på årene, var det egentlig så vanskelig å reise seg igjen? Ikke hvis man ser det litt i perspektiv!

Etter 7 Paralympics og 4 gull har jeg valgt å bruke min egen begeistring til å fortelle min historie. Historien om hvordan man må takle endringer som dukker opp i hverdagslivet og ta disse som en utfordring og ikke som en fiende!

Les mer om foredraget under fanen inspirasjonsforedrag

Kommentarer er stengt.